Nabeschouwing Athletic Club - Elche (0-1) || Primera División 2022/2023

Zondag 28 mei 2023 - 19:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Athletic Club het zondag 28 mei 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Elche (0-1)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Elche is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Elche
LIVE Athletic Club - Elche 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Elche
Opstellingen Athletic Club - Elche

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Athletic Club - Elche

Athletic Club en Elche treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Elche in de Primera División vond plaats op 11 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Elche slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 4
Winst Elche 2
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 8e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Athletic Club - Elche Opstelling Athletic Club Opstelling Elche Live Athletic Club - Elche Live Athletic Club - Elche kijken Athletic Club - Elche kijken Live Athletic Club - Elche stream Athletic Club - Elche Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Elche Uitslag Athletic Club - Elche Statistieken Athletic Club - Elche Primera División 2022/2023 Athletic Club - Elche wedden Athletic Club - Elche gokken Athletic Club - Elche Unibet