Nabeschouwing Real Madrid - Sevilla (3-1) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Real Madrid het zaterdag 22 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Sevilla (3-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Modric. Sevilla kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Lamela, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Lucas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat F. Valverde de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Sevilla 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Madrid Doelpunt L. Modric met assist van Vinicius Junior Real Madrid 1-0
28' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
32' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Montiel Sevilla
37' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. Tchouameni Real Madrid
54' Doelpunt Sevilla Doelpunt E. Lamela met assist van G. Montiel Sevilla 1-1
65' Wissel Real Madrid Wissel E. Camavinga voor A. Tchouameni Real Madrid
66' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel J. A. Carmona voor J. Navas Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor O. Torres Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor Isco Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor I. Rakitic Sevilla
77' Wissel Real Madrid Wissel A. Rudiger voor F. Mendy Real Madrid
77' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor D. Carvajal Real Madrid
77' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor L. Modric Real Madrid
79' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas met assist van Vinicius Junior Real Madrid 2-1
81' Doelpunt Real Madrid Doelpunt F. Valverde met assist van M. Asensio Real Madrid 3-1
86' Wissel Real Madrid Wissel N. Fernandez voor D. Alaba Real Madrid
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Papu Gomez Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Sevilla
Opstellingen Real Madrid - Sevilla
De opstellingen van Real Madrid en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Sevilla

Real Madrid en Sevilla treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl Sevilla slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 22
Winst Sevilla 11
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 13e plaats.