Nabeschouwing Real Madrid - Sevilla (3-1) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Real Madrid het zaterdag 22 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Sevilla (3-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Sevilla
Goals
3
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
128
81
Gevaarlijke aanvallen
49
30
Passes
638
502
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
0
Corners
4
3
Wissels
5
4
LIVE Real Madrid - Sevilla 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Sevilla
Opstellingen Real Madrid - Sevilla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Madrid - Sevilla

Real Madrid en Sevilla treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl Sevilla slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 22
Winst Sevilla 11
Gelijkspel 1
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Madrid - Sevilla Opstelling Real Madrid Opstelling Sevilla Live Real Madrid - Sevilla Live Real Madrid - Sevilla kijken Real Madrid - Sevilla kijken Live Real Madrid - Sevilla stream Real Madrid - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Sevilla Uitslag Real Madrid - Sevilla Statistieken Real Madrid - Sevilla Primera División 2022/2023 Real Madrid - Sevilla wedden Real Madrid - Sevilla gokken Real Madrid - Sevilla Unibet