Nabeschouwing Osasuna - Athletic Club (0-2) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 21:30 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Osasuna het zaterdag 19 augustus 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Athletic Club (0-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Athletic Club
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
141
72
Gevaarlijke aanvallen
78
36
Passes
535
331
Overtredingen
9
14
Buitenspel
2
0
Corners
5
3
Wissels
4
5
LIVE Osasuna - Athletic Club 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Athletic Club
Opstellingen Osasuna - Athletic Club

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Osasuna - Athletic Club

Osasuna en Athletic Club treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 25 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 14 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Osasuna. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 8
Winst Athletic Club 14
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 5e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Osasuna - Athletic Club Opstelling Osasuna Opstelling Athletic Club Live Osasuna - Athletic Club Live Osasuna - Athletic Club kijken Osasuna - Athletic Club kijken Live Osasuna - Athletic Club stream Osasuna - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Athletic Club Uitslag Osasuna - Athletic Club Statistieken Osasuna - Athletic Club Primera División 2023/2024 Osasuna - Athletic Club wedden Osasuna - Athletic Club gokken Osasuna - Athletic Club Unibet