Nabeschouwing Sevilla - Real Valladolid (1-1) || Primera División 2022/2023

Vrijdag 19 augustus 2022 - 22:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Sevilla het vrijdag 19 augustus 2022 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Valladolid (1-1)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Sevilla en Real Valladolid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Anuar, waarmee Real Valladolid met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sevilla het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk K. Rekik die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 89e minuut moest Sevilla verder met een man minder nadat M. Acuna een rode kaart had gekregen. Het lukte Real Valladolid in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 89e minuut werd J. El Yamiq van Real Valladolid met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Valladolid het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sevilla - Real Valladolid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Real Valladolid Wissel J. Fernandez voor J. El Yamiq Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel L. Olaza voor S. Escudero Real Valladolid
63' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor R. Mir Sevilla
64' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor J. Jordan Sevilla
67' Wissel Real Valladolid Wissel Monchu voor S. Guardiola Real Valladolid
67' Wissel Real Valladolid Wissel O. Plano voor R. Mesa Real Valladolid
67' Wissel Real Valladolid Wissel S. Leon voor I. Sanchez Real Valladolid
68' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Montiel Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Isco voor Papu Gomez Sevilla
78' Wissel Sevilla Wissel A. Telles voor M. Acuna Sevilla
79' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor O. Torres Sevilla
80' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Anuar met assist van S. Leon Real Valladolid 0-1
83' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor L. Perez Real Valladolid
86' Doelpunt Sevilla Doelpunt K. Rekik Sevilla 1-1
88' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
89' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor M. Acuna Sevilla
89' Rode kaart Real Valladolid Rode kaart voor J. El Yamiq Real Valladolid
94' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor L. Olaza Real Valladolid
99' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Isco Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Valladolid
Opstellingen Sevilla - Real Valladolid
De opstellingen van Sevilla en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Real Valladolid

Sevilla en Real Valladolid treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Real Valladolid slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 6
Winst Real Valladolid 3
Gelijkspel 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 15e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 20e plaats.