Nabeschouwing Valencia - Atlético Madrid (0-1) || Primera División 2022/2023

Maandag 29 augustus 2022 - 22:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Valencia het maandag 29 augustus 2022 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Atlético Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Atlético Madrid dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Valencia - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Niguez Atlético Madrid
18' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Marcos Andre Valencia
24' VAR: Afgekeurd doelpunt Y. Musah Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Y. Musah Valencia
26' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Gattuso Valencia
26' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
27' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. Mandava Atlético Madrid
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Correia Valencia
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor S. Niguez Atlético Madrid
55' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor G. Kondogbia Atlético Madrid
64' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor R. de Paul Atlético Madrid
66' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van T. Lemar Atlético Madrid 0-1
69' Wissel Valencia Wissel Nico voor H. Guillamon Valencia
69' Wissel Valencia Wissel D. Foulquier voor T. Correia Valencia
74' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor Marcos Andre Valencia
74' Wissel Valencia Wissel F. Perez voor S. Castillejo Valencia
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Comert Valencia
81' Wissel Valencia Wissel D. Lopez voor T. Lato Valencia
83' Wissel Atlético Madrid Wissel Matheus Cunha voor Joao Felix Atlético Madrid
83' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor A. Morata Atlético Madrid
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Perez Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Atlético Madrid
Opstellingen Valencia - Atlético Madrid
De opstellingen van Valencia en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Atlético Madrid

Valencia en Atlético Madrid treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 22 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 14 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Valencia. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 8
Winst Atlético Madrid 14
Gelijkspel 12
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 14e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 12e plaats.