Nabeschouwing Antwerp - OH Leuven (1-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Antwerp het zaterdag 2 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - OH Leuven (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Michel Ange Balikwisha, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Antwerp dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - OH Leuven 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Antwerp Doelpunt Michel Ange Balikwisha met assist van Vincent Janssen Antwerp 1-0
46' Wissel Antwerp Wissel Kobe Corbanie voor Jelle Bataille Antwerp
57' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Siebe Schrijvers OH Leuven
62' Wissel OH Leuven Wissel Jonatan Braut Brunes voor Nathaniel Opoku OH Leuven
62' Wissel OH Leuven Wissel Konan NDri voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
64' VAR: Afgekeurd doelpunt Jürgen Ekkelenkamp Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Jürgen Ekkelenkamp Antwerp
66' Wissel Antwerp Wissel Mandela Keita voor Alhassan Yusuf Antwerp
72' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Hamza Mendyl OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel Youssef Maziz voor Siebe Schrijvers OH Leuven
74' Wissel Antwerp Wissel Arbnor Muja voor Vincent Janssen Antwerp
74' Wissel Antwerp Wissel George Ilenikhena voor Chidera Ejuke Antwerp
79' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor Hamza Mendyl OH Leuven
79' VAR: Afgekeurd doelpunt Jonatan Braut Brunes Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Jonatan Braut Brunes OH Leuven
88' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Konan NDri OH Leuven
96' Wissel Antwerp Wissel Gyrano Kerk voor Jürgen Ekkelenkamp Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - OH Leuven
Opstellingen Antwerp - OH Leuven
De opstellingen van Antwerp en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.