Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (1-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Sint-Truiden het zaterdag 9 december 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - OH Leuven (1-1)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Sint-Truiden en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Kahveh Zahiroleslam, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. OH Leuven kwam na 18 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jonatan Braut Brunes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 31e minuut moest OH Leuven verder met een man minder nadat Richie Sagrado een rode kaart had gekregen. Het lukte Sint-Truiden in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sint-Truiden - OH Leuven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Kahveh Zahiroleslam met assist van Jarne Steuckers Sint-Truiden 1-0
18' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Jonatan Braut Brunes met assist van Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven 1-1
31' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor Richie Sagrado OH Leuven
38' Wissel OH Leuven Wissel Joren Dom voor Jonatan Braut Brunes OH Leuven
57' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Raz Shlomo OH Leuven
60' Wissel OH Leuven Wissel Suphanat Mueanta voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
61' Wissel Sint-Truiden Wissel Fatih Kaya voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
61' Wissel Sint-Truiden Wissel Rihito Yamamoto voor Bruno Godeau Sint-Truiden
66' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Florian Miguel OH Leuven
68' Wissel OH Leuven Wissel Pierre-Yves Ngawa voor Hamza Mendyl OH Leuven
68' Wissel OH Leuven Wissel Nathaniel Opoku voor Nachon Nsingi OH Leuven
85' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Ryotaro Ito Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - OH Leuven
Opstellingen Sint-Truiden - OH Leuven
De opstellingen van Sint-Truiden en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.