Nabeschouwing Rostov - Akhmat Grozny (3-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 28 mei 2023 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Rostov het zondag 28 mei 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Akhmat Grozny (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Akhmat Grozny
Goals
3
2
LIVE Rostov - Akhmat Grozny 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Akhmat Grozny
Opstellingen Rostov - Akhmat Grozny

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rostov - Akhmat Grozny

Rostov en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 29 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Akhmat Grozny favoriet. 12 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Rostov. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 8
Winst Akhmat Grozny 12
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 4e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rostov - Akhmat Grozny Opstelling Rostov Opstelling Akhmat Grozny Live Rostov - Akhmat Grozny Live Rostov - Akhmat Grozny kijken Rostov - Akhmat Grozny kijken Live Rostov - Akhmat Grozny stream Rostov - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Akhmat Grozny Uitslag Rostov - Akhmat Grozny Statistieken Rostov - Akhmat Grozny Russische Premier League 2022/2023 Rostov - Akhmat Grozny wedden Rostov - Akhmat Grozny gokken Rostov - Akhmat Grozny Unibet