Nabeschouwing Motherwell - Falkirk (3-3) || Schotse Premiership 2006/2007

Zaterdag 28 april 2007 - 00:00 uur



In de Schotse Premiership 2006/2007 neemt Motherwell het zaterdag 28 april 2007 om 00:00 uur in eigen huis op tegen Falkirk.

Via de Motherwell - Falkirk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Falkirk (3-3)

De Schotse Premiership 2006/2007 wedstrijd tussen Motherwell en Falkirk geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 3-3 score.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Falkirk
Goals
3
3
LIVE Motherwell - Falkirk 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Falkirk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Falkirk
Opstellingen Motherwell - Falkirk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Motherwell - Falkirk

Motherwell en Falkirk treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2006/2007. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en Falkirk in de Schotse Premiership vond plaats op 10 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Motherwell. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Motherwell favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Falkirk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 5
Winst Falkirk 0
Gelijkspel 1
Totaal 6
Tags
Motherwell - Falkirk Opstelling Motherwell Opstelling Falkirk Live Motherwell - Falkirk Live Motherwell - Falkirk kijken Motherwell - Falkirk kijken Live Motherwell - Falkirk stream Motherwell - Falkirk Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - Falkirk Uitslag Motherwell - Falkirk Statistieken Motherwell - Falkirk Schotse Premiership 2006/2007 Motherwell - Falkirk wedden Motherwell - Falkirk gokken Motherwell - Falkirk Unibet