Nabeschouwing Hamilton Academical - Ross County (2-0) || Schotse Premiership 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2017/2018 neemt Hamilton Academical het zaterdag 28 april 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in The SuperSeal Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Ross County (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Ross County is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. D. Imrie maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hamilton Academical vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hamilton Academical vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Templeton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hamilton Academical.

LIVE Hamilton Academical - Ross County 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Mackinnon Hamilton Academical
21' Gele kaart Ross County Gele kaart voor M. Fraser Ross County
56' Penalty Hamilton Academical Penalty D. Imrie Hamilton Academical 1-0
59' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Redmond voor L. Ferguson Hamilton Academical
65' Wissel Ross County Wissel D. NGog voor B. McKay Ross County
67' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt D. Templeton met assist van R. Jenkins Hamilton Academical 2-0
69' Wissel Ross County Wissel M. Gardyne voor M. Fraser Ross County
75' Wissel Hamilton Academical Wissel C. Scott voor R. Jenkins Hamilton Academical
76' Wissel Ross County Wissel C. Curran voor G. Tansey Ross County
85' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Bingham voor M. Ogboe Hamilton Academical
93' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor G. Sarris Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Ross County
Opstellingen Hamilton Academical - Ross County

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Ross County

Hamilton Academical en Ross County treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Ross County in de Schotse Premiership vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Ross County favoriet. 6 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hamilton Academical. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hamilton Academical 4
Winst Ross County 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hamilton Academical op een 10e positie staat, terwijl we Ross County terugvinden op de 12e plaats.