Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (0-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hamilton Academical het zaterdag 22 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (0-0)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Hamilton Academical en Motherwell geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Long van Motherwell. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 37e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Hamilton Academical en Motherwell gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Motherwell kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hamilton Academical - Motherwell 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor J. Hunt Hamilton Academical
31' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. Long Motherwell
34' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor M. OHara Motherwell
37' Tweede gele kaart Motherwell Tweede gele kaart voor C. Long Motherwell
52' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Smith voor B. Alston Hamilton Academical
59' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Gogic Hamilton Academical
61' Wissel Hamilton Academical Wissel A. Winter voor D. Moyo Hamilton Academical
68' Wissel Motherwell Wissel R. MacIver voor T. Watt Motherwell
73' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor M. Gillespie Motherwell
77' Wissel Motherwell Wissel J. Hylton voor R. Aarons Motherwell
84' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Mimnaugh voor W. Collar Hamilton Academical
93' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Gallagher Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Motherwell
Opstellingen Hamilton Academical - Motherwell
De opstellingen van Hamilton Academical en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.