Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (1-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hamilton Academical het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Motherwell (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 1-3 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door P. Hartley, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. In de 20e minuut moest J. Hamilton van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Andrew Dallas een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hamilton Academical verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Motherwell vervolgens op 0-2. Het was L. Donnelly die vanaf 11 meter wist te scoren in de 21e minuut.

R. Cunningham zette Hamilton Academical even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Andrew Dallas toegekende penalty wist te benutten. Na 51 minuten werd de voorsprong voor Motherwell vergroot nadat C. Long de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Motherwell.

LIVE Hamilton Academical - Motherwell 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Motherwell Doelpunt P. Hartley met assist van L. Polworth Motherwell 0-1
20' Rode kaart Hamilton Academical Rode kaart voor J. Hamilton Hamilton Academical
21' Penalty Motherwell Penalty L. Donnelly Motherwell 0-2
24' Penalty Hamilton Academical Penalty R. Cunningham Hamilton Academical 1-2
46' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Miller voor R. Cunningham Hamilton Academical
51' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Long met assist van A. Campbell Motherwell 1-3
55' Wissel Motherwell Wissel J. Hylton voor S. Seedorf Motherwell
59' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Ogboe voor G. Oakley Hamilton Academical
65' Wissel Motherwell Wissel D. Cole voor J. Scott Motherwell
87' Wissel Motherwell Wissel B. Maguire voor L. Polworth Motherwell
88' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Donnelly Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Motherwell
Opstellingen Hamilton Academical - Motherwell
De opstellingen van Hamilton Academical en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.