Nabeschouwing Ross County - Rangers (0-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Ross County het zondag 8 maart 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Rangers (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Rangers is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door R. Kent, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rangers dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rangers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ross County - Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Ross County Gele kaart voor L. Fontaine Ross County
56' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Stewart Ross County
63' Wissel Rangers Wissel F. Kamberi voor I. Hagi Rangers
77' Wissel Rangers Wissel J. Jones voor G. Kamara Rangers
77' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Kent met assist van F. Kamberi Rangers 0-1
82' Wissel Ross County Wissel B. Spittal voor D. Cowie Ross County
84' Wissel Ross County Wissel L. Spence voor I. Vigurs Ross County
88' Wissel Ross County Wissel L. Erwin voor J. Tillson Ross County
89' Wissel Rangers Wissel N. Katic voor A. Morelos Rangers
91' Gele kaart Ross County Gele kaart voor B. Spittal Ross County
95' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Morris Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Rangers
Opstellingen Ross County - Rangers
De opstellingen van Ross County en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.