Nabeschouwing Ross County - Rangers (0-4) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Ross County het woensdag 30 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Rangers (0-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 0-4 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jack op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Rangers, waarmee R. Jack zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Rangers in de 71e minuut, nadat A. Morelos de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Rangers.

LIVE Ross County - Rangers 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van S. Ojo Rangers 0-1
29' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Jack Rangers 0-2
37' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Jack met assist van J. Aribo Rangers 0-3
41' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor T. Grivosti Ross County
55' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor B. Barisic Rangers
59' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Stewart Ross County
60' Wissel Ross County Wissel B. McKay voor J. Chalmers Ross County
63' Wissel Rangers Wissel J. Murphy voor R. Jack Rangers
71' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Aribo Rangers 0-4
72' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor A. Morelos Rangers
77' Wissel Ross County Wissel M. Gardyne voor B. Graham Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Rangers
Opstellingen Ross County - Rangers
De opstellingen van Ross County en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ross County - Rangers

Ross County en Rangers treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 28 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ross County. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ross County 0
Winst Rangers 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 6e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 2e plaats.