Nabeschouwing Ross County - St. Mirren (2-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Ross County het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - St. Mirren (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Colin Steven geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door R. Stewart, waarmee Ross County met 1-0 de leiding nam. St. Mirren kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Andreu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ross County de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Colin Steven, waardoor Ross County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ross County - St. Mirren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Stewart Ross County
33' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor K. McAllister St. Mirren
36' Wissel Ross County Wissel J. Chalmers voor I. Vigurs Ross County
43' Gele kaart Ross County Gele kaart voor M. Fraser Ross County
49' Wissel St. Mirren Wissel K. Broadfoot voor G. MacKenzie St. Mirren
61' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Stewart Ross County 1-0
66' Wissel St. Mirren Wissel T. Andreu voor J. Obika St. Mirren
72' Wissel Ross County Wissel B. Graham voor B. McKay Ross County
72' Doelpunt St. Mirren Doelpunt T. Andreu St. Mirren 1-1
73' Wissel St. Mirren Wissel I. Durmus voor K. McAllister St. Mirren
78' Wissel Ross County Wissel J. Mullin voor E. Henderson Ross County
92' Doelpunt Ross County Doelpunt Ross County 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - St. Mirren
Opstellingen Ross County - St. Mirren
De opstellingen van Ross County en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.