Nabeschouwing Dundee - Ross County (0-5) || Schotse Premiership 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Ross County (0-5)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Ross County is onder leiding van scheidsrechter David Dickinson geëindigd in een 0-5 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door H. Clarke, waarmee Ross County met 0-1 de leiding nam. Ross County vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Callachan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Ross County, waarmee J. Hungbo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ross County geen gas terug, waardoor in de 40e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Charles-Cook. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Ross County. Deze werd gescoord door R. Charles-Cook in de 71e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Dickinson en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Ross County.

LIVE Dundee - Ross County 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Ross County Doelpunt H. Clarke met assist van A. Iacovitti Ross County 0-1
27' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Callachan met assist van J. White Ross County 0-2
29' Gele kaart Dundee Gele kaart voor R. Sweeney Dundee
34' Doelpunt Ross County Doelpunt J. Hungbo Ross County 0-3
38' Wissel Dundee Wissel D. Mullen voor P. McMullan Dundee
40' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Charles-Cook met assist van C. Randall Ross County 0-4
41' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Charles-Cook Ross County
56' Wissel Dundee Wissel C. Sheridan voor P. McGowan Dundee
57' Wissel Dundee Wissel L. McCowan voor J. Cummings Dundee
65' Wissel Ross County Wissel B. Spittal voor J. Hungbo Ross County
71' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Charles-Cook met assist van H. Clarke Ross County 0-5
75' Wissel Ross County Wissel B. Paton voor C. Randall Ross County
76' Wissel Ross County Wissel J. Burroughs voor R. Charles-Cook Ross County
82' Gele kaart Ross County Gele kaart voor H. Paton Ross County
84' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Sheridan Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Ross County
Opstellingen Dundee - Ross County
De opstellingen van Dundee en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ross County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.