Nabeschouwing Motherwell - Celtic (0-4) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 14:30 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Motherwell het zondag 6 februari 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Celtic (0-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Celtic is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 0-4 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door L. Abada, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Rogic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee T. Rogic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Celtic in de 71e minuut, nadat D. Maeda de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Celtic.

LIVE Motherwell - Celtic 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Abada met assist van R. Hatate Celtic 0-1
31' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogic met assist van L. Abada Celtic 0-2
40' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor N. McGinley Motherwell
45' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogic met assist van L. Abada Celtic 0-3
46' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor L. Abada Celtic
46' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor R. Hatate Celtic
46' Wissel Motherwell Wissel K. Woolery voor K. van Veen Motherwell
46' Wissel Motherwell Wissel R. Tierney voor J. Carroll Motherwell
46' Wissel Motherwell Wissel J. Efford voor S. Goss Motherwell
59' Gele kaart Celtic Gele kaart voor G. Giakoumakis Celtic
63' Wissel Celtic Wissel Jota voor G. Giakoumakis Celtic
63' Wissel Celtic Wissel M. ORiley voor C. McGregor Celtic
71' Doelpunt Celtic Doelpunt D. Maeda Celtic 0-4
80' Wissel Celtic Wissel J. Juranovic voor G. Taylor Celtic
82' Wissel Motherwell Wissel L. Grimshaw voor S. Johansen Motherwell
82' Wissel Motherwell Wissel V. Nirennold voor C. Slattery Motherwell
83' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor B. Mugabi Motherwell
86' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Donnelly Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Celtic
Opstellingen Motherwell - Celtic
De opstellingen van Motherwell en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.