Nabeschouwing Motherwell - Rangers (1-6) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Motherwell het zondag 31 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Rangers (1-6)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 1-6 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door B. Mugabi, waarmee Motherwell met 1-0 de leiding nam. Rangers kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Tavernier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette F. Sakala zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Rangers vergroot nadat F. Sakala de 1-3 wist te scoren. In de 67e minuut moest Motherwell verder met een man minder, nadat S. ODonnell een tweede gele kaart kreeg. In de 75e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het G. Kamara die namens Rangers het net wist te raken. Even later viel in de 86e minuut opnieuw een doelpunt. Het was F. Sakala van Rangers die de score op 1-5 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door K. Roofe van Rangers die daarmee in de 91e minuut de eindstand bepaalde: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Walsh bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Rangers.

LIVE Motherwell - Rangers 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. ODonnell Motherwell
13' Doelpunt Motherwell Doelpunt B. Mugabi Motherwell 1-0
43' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Tavernier met assist van C. Bassey Rangers 1-1
46' Doelpunt Rangers Doelpunt F. Sakala met assist van J. Tavernier Rangers 1-2
63' Doelpunt Rangers Doelpunt F. Sakala met assist van G. Kamara Rangers 1-3
65' Wissel Motherwell Wissel K. van Veen voor C. Shields Motherwell
67' Tweede gele kaart Motherwell Tweede gele kaart voor S. ODonnell Motherwell
72' Wissel Motherwell Wissel R. Lamie voor J. Roberts Motherwell
72' Wissel Rangers Wissel K. Roofe voor A. Morelos Rangers
75' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Kamara met assist van J. Tavernier Rangers 1-4
76' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor B. Mugabi Motherwell
78' Wissel Rangers Wissel J. Simpson voor L. Balogun Rangers
82' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor J. Aribo Rangers
82' Wissel Motherwell Wissel B. Maguire voor C. Slattery Motherwell
86' Doelpunt Rangers Doelpunt F. Sakala met assist van S. Davis Rangers 1-5
91' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Roofe met assist van J. Simpson Rangers 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Rangers
Opstellingen Motherwell - Rangers
De opstellingen van Motherwell en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.