Nabeschouwing Ross County - Dundee (3-2) || Schotse Premiership

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Ross County het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Dundee (3-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. McCowan, waarmee Dundee met 0-1 de leiding nam. Ross County kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Samuel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette L. McCowan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dundee de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten was het D. Mullen die de bal in eigen doel werkte, waardoor Ross County op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ross County dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Charles-Cook de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bobby Madden en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Ross County.

Wedstrijdstatistieken Ross County - Dundee
Goals
3
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
94
113
Gevaarlijke aanvallen
30
43
Passes
377
297
Overtredingen
13
15
Buitenspel
2
1
Corners
4
6
Wissels
4
3
LIVE Ross County - Dundee 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel Dundee Wissel J. McGhee voor C. Adam Dundee
15' Doelpunt Dundee Doelpunt L. McCowan met assist van L. Fontaine Dundee 0-1
22' Wissel Ross County Wissel J. Vokins voor C. Randall Ross County
23' Doelpunt Ross County Doelpunt D. Samuel Ross County 1-1
38' Doelpunt Dundee Doelpunt L. McCowan met assist van J. Marshall Dundee 1-2
46' Gele kaart Dundee Gele kaart voor M. Anderson Dundee
46' Wissel Ross County Wissel J. White voor H. Paton Ross County
64' Eigen doelpunt Ross County Eigen doelpunt D. Mullen Ross County 2-2
69' Wissel Dundee Wissel L. Griffiths voor P. McGowan Dundee
75' Wissel Ross County Wissel B. Spittal voor D. Cancola Ross County
78' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Charles-Cook Ross County 3-2
78' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Charles-Cook Ross County
88' Gele kaart Dundee Gele kaart voor L. Fontaine Dundee
89' Wissel Dundee Wissel J. Cummings voor L. Fontaine Dundee
90' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Kerr Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Dundee
Opstellingen Ross County - Dundee
De opstellingen van Ross County en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundee zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Malky Mackay
Wissels Ross County
# Speler Pos.
1 Ross Laidlaw K
25 Coll Donaldson V
3 Jake Vokins V
18 Jack Burroughs M
22 Jordan Tillson M
7 Blair Spittal M
26 Jordan White A
Formatie 4-4-1-1
Coach James McPake
Basiselftal Dundee
# Speler Pos.
1 Adam Legzdins K
2 Cammy Kerr V
4 Liam Fontaine V
5 Ryan Sweeney V
3 Jordan Marshall V
18 Paul McMullan M
24 Max Anderson M
26 Charlie Adam M
17 Luke McCowan M
10 Paul McGowan A
9 Danny Mullen A
Wissels Dundee
# Speler Pos.
21 Ian Lawlor K
16 Christie Elliot V
20 Corey Panter V
6 Jordan McGhee V
7 Alex Jakubiak A
35 Jason Cummings A
29 Leigh Griffiths A
Voorbeschouwing Ross County - Dundee

Ross County en Dundee treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 27 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ross County. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Ross County favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ross County 9
Winst Dundee 4
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 12e positie staat, terwijl we Dundee terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ross County - Dundee Opstelling Ross County Opstelling Dundee Live Ross County - Dundee Live Ross County - Dundee kijken Ross County - Dundee kijken Live Ross County - Dundee stream Ross County - Dundee Fox Sports Nabeschouwing Ross County - Dundee Uitslag Ross County - Dundee Statistieken Ross County - Dundee Schotse Premiership 2021/2022 Ross County - Dundee wedden Ross County - Dundee gokken Ross County - Dundee Unibet