Nabeschouwing Ross County - Rangers (2-4) || Schotse Premiership

Zondag 22 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Ross County het zondag 22 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Rangers (2-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Rangers is onder leiding van scheidsrechter David Munro geëindigd in een 2-4 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Aribo, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Goldson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Ross County de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Clarke.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Rangers vergroot nadat A. Morelos de 1-3 wist te scoren. In de 77e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Ross County speler J. White. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Rangers speler S. Arfield, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Munro en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Rangers.

Wedstrijdstatistieken Ross County - Rangers
Goals
2
4
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
22
Schoten op doel
4
9
Aanvallen
84
126
Gevaarlijke aanvallen
26
74
Passes
303
628
Overtredingen
9
8
Buitenspel
5
0
Corners
2
11
Wissels
2
3
LIVE Ross County - Rangers 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Aribo met assist van A. Morelos Rangers 0-1
19' Doelpunt Rangers Doelpunt C. Goldson met assist van J. Tavernier Rangers 0-2
37' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Aribo Rangers
40' Doelpunt Ross County Doelpunt H. Clarke Ross County 1-2
50' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Randall Ross County
56' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van G. Kamara Rangers 1-3
70' Wissel Ross County Wissel J. Hungbo voor D. Cancola Ross County
72' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Hungbo Ross County
74' Wissel Rangers Wissel J. Lundstram voor G. Kamara Rangers
77' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Bassey Rangers
77' Penalty Ross County Penalty J. White Ross County 2-3
78' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor I. Hagi Rangers
83' Wissel Rangers Wissel K. Roofe voor J. Aribo Rangers
84' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield Rangers 2-4
90' Wissel Ross County Wissel D. Samuel voor R. Charles-Cook Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Rangers
Opstellingen Ross County - Rangers
De opstellingen van Ross County en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Malky Mackay
Wissels Ross County
# Speler Pos.
31 Ashley Maynard-Brewer K
25 Coll Donaldson V
15 Keith Watson V
23 Joseph Hungbo M
11 Alexander Robertson M
10 Dominic Samuel A
9 Oli Shaw A
Formatie 4-3-3
Coach Steven Gerrard
Wissels Rangers
# Speler Pos.
28 Robby McCrorie K
16 Nathan Patterson V
5 Filip Helander V
37 Scott Arfield M
4 John Lundstram M
25 Kemar Roofe A
11 Cédric Itten A
Voorbeschouwing Ross County - Rangers

Ross County en Rangers treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Munro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 23 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 9 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ross County. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ross County 0
Winst Rangers 9
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 10e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ross County - Rangers Opstelling Ross County Opstelling Rangers Live Ross County - Rangers Live Ross County - Rangers kijken Ross County - Rangers kijken Live Ross County - Rangers stream Ross County - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Ross County - Rangers Uitslag Ross County - Rangers Statistieken Ross County - Rangers Schotse Premiership 2021/2022 Ross County - Rangers wedden Ross County - Rangers gokken Ross County - Rangers Unibet