Nabeschouwing Ross County - St. Johnstone (0-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Ross County het zaterdag 31 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - St. Johnstone (0-0)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Ross County en St. Johnstone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. St. Johnstone kreeg in de 70e minuut een strafschop toegekend, die door A. McCann werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Ross County en St. Johnstone gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Colin Steven niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ross County - St. Johnstone 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. White Ross County
52' Gele kaart Ross County Gele kaart voor D. Samuel Ross County
65' Wissel Ross County Wissel O. Shaw voor D. Samuel Ross County
67' Gele kaart Ross County Gele kaart voor B. Spittal Ross County
68' Wissel Ross County Wissel H. Paton voor B. Spittal Ross County
70' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Donaldson Ross County
70' Penalty gemist St. Johnstone Penalty gemist A. McCann St. Johnstone
71' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor S. Rooney St. Johnstone
76' Wissel St. Johnstone Wissel C. Kane voor C. Hendry St. Johnstone
76' Wissel St. Johnstone Wissel S. May voor M. OHalloran St. Johnstone
83' Wissel St. Johnstone Wissel L. Craig voor D. Wotherspoon St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - St. Johnstone
Opstellingen Ross County - St. Johnstone
De opstellingen van Ross County en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en St. Johnstone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.