Nabeschouwing St. Mirren - Ross County (0-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Mirren het woensdag 1 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Ross County (0-0)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen St. Mirren en Ross County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren St. Mirren en Ross County gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Dickinson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE St. Mirren - Ross County 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Power St. Mirren
32' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Ronan St. Mirren
34' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor A. Iacovitti Ross County
39' Gele kaart Ross County Gele kaart voor K. Watson Ross County
48' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Vokins Ross County
49' Gele kaart Ross County Gele kaart voor D. Cancola Ross County
50' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Dunne St. Mirren
55' Gele kaart Ross County Gele kaart voor H. Paton Ross County
63' Wissel St. Mirren Wissel C. Main voor E. Brophy St. Mirren
72' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor C. Ronan St. Mirren
75' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. Fraser St. Mirren
80' Wissel Ross County Wissel J. White voor D. Samuel Ross County
80' Wissel Ross County Wissel J. Tillson voor R. Callachan Ross County
80' Wissel St. Mirren Wissel M. Millar voor S. Tanser St. Mirren
92' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Tait St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Ross County
Opstellingen St. Mirren - Ross County
De opstellingen van St. Mirren en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ross County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Ross County

St. Mirren en Ross County treffen elkaar in de 16e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Dickinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Ross County in de Schotse Premiership vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is St. Mirren favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Ross County slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 10
Winst Ross County 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 7e positie staat, terwijl we Ross County terugvinden op de 12e plaats.