Voorbeschouwing Hibernian - Motherwell (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Hibernian het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Hibernian Gelijk Winst Motherwell
1.85x inzet 3.5x inzet 4.25x inzet
LIVE Hibernian - Motherwell 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hibernian - Motherwell volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 36 minuten en 0 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Motherwell
Opstellingen Hibernian - Motherwell

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hibernian - Motherwell

Hibernian en Motherwell treffen elkaar in de 10e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Grant Irvine en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 26 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 41 duels tussen beide ploegen is Hibernian favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Motherwell slechts 14 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hibernian 18
Winst Motherwell 14
Gelijkspel 9
Totaal 41

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hibernian op een 4e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Hibernian - Motherwell Opstelling Hibernian Opstelling Motherwell Live Hibernian - Motherwell Live Hibernian - Motherwell kijken Hibernian - Motherwell kijken Live Hibernian - Motherwell stream Hibernian - Motherwell Fox Sports Nabeschouwing Hibernian - Motherwell Uitslag Hibernian - Motherwell Statistieken Hibernian - Motherwell Schotse Premiership 2022/2023 Hibernian - Motherwell wedden Hibernian - Motherwell gokken Hibernian - Motherwell Unibet