Nabeschouwing St. Johnstone - Motherwell (0-2) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 13 mei 2023 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt St. Johnstone het zaterdag 13 mei 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Motherwell (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Grant Irvine geëindigd in een 0-2 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Motherwell
LIVE St. Johnstone - Motherwell 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Motherwell
Opstellingen St. Johnstone - Motherwell

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Johnstone - Motherwell

St. Johnstone en Motherwell treffen elkaar in de e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Grant Irvine en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 48 duels tussen beide ploegen is St. Johnstone favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl Motherwell slechts 18 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Johnstone 22
Winst Motherwell 18
Gelijkspel 8
Totaal 48

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
St. Johnstone - Motherwell Opstelling St. Johnstone Opstelling Motherwell Live St. Johnstone - Motherwell Live St. Johnstone - Motherwell kijken St. Johnstone - Motherwell kijken Live St. Johnstone - Motherwell stream St. Johnstone - Motherwell Fox Sports Nabeschouwing St. Johnstone - Motherwell Uitslag St. Johnstone - Motherwell Statistieken St. Johnstone - Motherwell Schotse Premiership 2022/2023 St. Johnstone - Motherwell wedden St. Johnstone - Motherwell gokken St. Johnstone - Motherwell Unibet