Nabeschouwing Motherwell - Hibernian (2-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Motherwell het zondag 13 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Hibernian (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Matthew McDermid geëindigd in een 2-1 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Hibernian
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
10
4
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
85
100
Gevaarlijke aanvallen
50
46
Passes
347
370
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
1
Corners
5
2
Wissels
3
5
LIVE Motherwell - Hibernian 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Hibernian
Opstellingen Motherwell - Hibernian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Motherwell - Hibernian

Motherwell en Hibernian treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew McDermid en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 1 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Motherwell. Op basis van de afgelopen 44 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 20 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 15 winstpartijen voor Motherwell. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 15
Winst Hibernian 20
Gelijkspel 9
Totaal 44

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Motherwell op een 7e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Motherwell - Hibernian Opstelling Motherwell Opstelling Hibernian Live Motherwell - Hibernian Live Motherwell - Hibernian kijken Motherwell - Hibernian kijken Live Motherwell - Hibernian stream Motherwell - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - Hibernian Uitslag Motherwell - Hibernian Statistieken Motherwell - Hibernian Schotse Premiership 2023/2024 Motherwell - Hibernian wedden Motherwell - Hibernian gokken Motherwell - Hibernian Unibet