Nabeschouwing Ross County - St. Johnstone (2-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Ross County het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - St. Johnstone (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en St. Johnstone is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ross County - St. Johnstone
Goals
2
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
12
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
91
91
Gevaarlijke aanvallen
48
41
Passes
261
338
Overtredingen
11
14
Buitenspel
4
1
Corners
6
7
Wissels
4
3
LIVE Ross County - St. Johnstone 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - St. Johnstone
Opstellingen Ross County - St. Johnstone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ross County - St. Johnstone

Ross County en St. Johnstone treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 24 mei 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 11 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Ross County. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ross County 9
Winst St. Johnstone 11
Gelijkspel 14
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 11e positie staat, terwijl we St. Johnstone terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ross County - St. Johnstone Opstelling Ross County Opstelling St. Johnstone Live Ross County - St. Johnstone Live Ross County - St. Johnstone kijken Ross County - St. Johnstone kijken Live Ross County - St. Johnstone stream Ross County - St. Johnstone Fox Sports Nabeschouwing Ross County - St. Johnstone Uitslag Ross County - St. Johnstone Statistieken Ross County - St. Johnstone Schotse Premiership 2023/2024 Ross County - St. Johnstone wedden Ross County - St. Johnstone gokken Ross County - St. Johnstone Unibet