Nabeschouwing Roma - Juventus (0-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Roma het zondag 13 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Juventus (0-0)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Roma en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Nainggolan van Roma. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 68e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Roma en Juventus gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Roma, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Tagliavento niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Roma - Juventus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
43' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
63' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Nainggolan Roma
67' Wissel Juventus Wissel D. Costa voor F. Bernardeschi Juventus
68' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor R. Nainggolan Roma
72' Wissel Roma Wissel M. Gonalons voor L. Pellegrini Roma
81' Wissel Roma Wissel P. Schick voor C. Under Roma
82' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor M. Mandzukic Juventus
82' Wissel Roma Wissel K. Strootman voor D. De Rossi Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Juventus
Opstellingen Roma - Juventus

Voorbeschouwing Roma - Juventus

Roma en Juventus treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Juventus in de Serie A vond plaats op 23 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 14 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Roma. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Roma 4
Winst Juventus 14
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 3e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.