Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Sturm Graz (0-2) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Austria Klagenfurt het zondag 11 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportplatz KAC in Klagenfurt.

Via de Austria Klagenfurt - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Sturm Graz (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Klagenfurt en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door I. Ljubic, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sturm Graz opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het E. Emegha die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sturm Graz.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sturm Graz.

LIVE Austria Klagenfurt - Sturm Graz 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
27' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Hierlander Sturm Graz
44' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor N. Wimmer Austria Klagenfurt
46' Wissel Sturm Graz Wissel E. Emegha voor A. Ajeti Sturm Graz
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel K. Gezos voor R. Benatelli Austria Klagenfurt
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel N. Djoric voor A. Irving Austria Klagenfurt
47' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Prass Sturm Graz
61' Wissel Sturm Graz Wissel W. Boving voor A. Prass Sturm Graz
61' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor S. Hierlander Sturm Graz
68' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt I. Ljubic Sturm Graz 0-1
69' Wissel Austria Klagenfurt Wissel J. Arweiler voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
76' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor M. Sarkaria Sturm Graz
81' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Schumacher voor M. Moreira Austria Klagenfurt
83' Wissel Sturm Graz Wissel D. Schnegg voor A. Dante Sturm Graz
86' Wissel Austria Klagenfurt Wissel M. Blauensteiner voor S. Karweina Austria Klagenfurt
94' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt E. Emegha Sturm Graz 0-2
95' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor E. Emegha Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Sturm Graz
Opstellingen Austria Klagenfurt - Sturm Graz
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.