Nabeschouwing Austria Lustenau - Salzburg (0-6) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Austria Lustenau het zaterdag 27 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Planet Pure Stadion in Lustenau.

Via de Austria Lustenau - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Lustenau - Salzburg (0-6)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Lustenau en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 0-6 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. Fernando maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salzburg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Salzburg vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kjaergaard op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee N. Capaldo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van N. Okafor. De 0-5 voor Salzburg volgde even later in de 78e minuut nadat J. Adamu namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Salzburg speler D. Kameri, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stefan Ebner en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Salzburg, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Austria Lustenau - Salzburg 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Lustenau - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Salzburg Penalty Fernando Salzburg 0-1
20' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Kjaergaard Salzburg 0-2
27' Wissel Austria Lustenau Wissel F. Gmeiner voor Anderson Austria Lustenau
35' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor O. Solet Salzburg
49' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Capaldo met assist van O. Solet Salzburg 0-3
58' Wissel Austria Lustenau Wissel M. Cheukoua voor L. Fridrikas Austria Lustenau
58' Wissel Austria Lustenau Wissel C. Turkmen voor Adriel Austria Lustenau
58' Wissel Austria Lustenau Wissel T. Rhein voor A. Schmid Austria Lustenau
60' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor Salzburg 0-4
67' Wissel Salzburg Wissel D. Kameri voor N. Capaldo Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor O. Solet Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel J. Adamu voor N. Okafor Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor Fernando Salzburg
71' Wissel Austria Lustenau Wissel T. Berger voor H. Guenouche Austria Lustenau
76' Wissel Salzburg Wissel Y. Diarra voor N. Seiwald Salzburg
78' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Adamu met assist van D. Kameri Salzburg 0-5
82' Doelpunt Salzburg Doelpunt D. Kameri Salzburg 0-6
91' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor P. Grabher Austria Lustenau
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Lustenau - Salzburg
Opstellingen Austria Lustenau - Salzburg
De opstellingen van Austria Lustenau en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Lustenau gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.