Nabeschouwing Hartberg - Austria Lustenau (1-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Hartberg het zaterdag 5 november 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Lustenau. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Austria Lustenau live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Austria Lustenau (1-1)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Hartberg en Austria Lustenau geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. Guenouche, waarmee Austria Lustenau met 0-1 de leiding nam. Hartberg kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Providence, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 88e minuut kreeg D. Grujcic van Austria Lustenau voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Austria Lustenau de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hartberg - Austria Lustenau 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Austria Lustenau teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor D. Grujcic Austria Lustenau
29' Doelpunt Austria Lustenau Doelpunt H. Guenouche Austria Lustenau 0-1
46' Wissel Hartberg Wissel R. Providence voor P. Farkas Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel L. Fadinger voor A. Ejupi Hartberg
58' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Providence met assist van E. Almog Hartberg 1-1
61' Wissel Austria Lustenau Wissel L. Fridrikas voor Y. Diaby Austria Lustenau
61' Wissel Austria Lustenau Wissel C. Turkmen voor T. Rhein Austria Lustenau
62' Wissel Hartberg Wissel M. Sonnleitner voor M. Steinwender Hartberg
68' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor B. Teixeira Austria Lustenau
71' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor E. Almog Hartberg
77' Wissel Austria Lustenau Wissel M. Cheukoua voor B. Teixeira Austria Lustenau
77' Wissel Austria Lustenau Wissel Adriel voor H. Guenouche Austria Lustenau
82' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor S. Surdanovic Austria Lustenau
86' Wissel Austria Lustenau Wissel Y. Bellache voor P. Grabher Austria Lustenau
87' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Heil Hartberg
88' Tweede gele kaart Austria Lustenau Tweede gele kaart voor D. Grujcic Austria Lustenau
89' Wissel Hartberg Wissel R. Kriwak voor T. Rotter Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Austria Lustenau
Opstellingen Hartberg - Austria Lustenau
De opstellingen van Hartberg en Austria Lustenau zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Austria Lustenau zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.