Nabeschouwing LASK Linz - Wattens (1-4) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt LASK Linz het zaterdag 17 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Wattens (1-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. LASK Linz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Nakamura. WSG Tirol kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Prelec, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette N. Prelec zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee WSG Tirol de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor WSG Tirol vergroot nadat L. Rinaldi de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 63e minuut wist N. Prelec namens WSG Tirol de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chiristian-Petru Ciochirca en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Wattens.

Wedstrijdstatistieken LASK Linz - Wattens
Goals
1
4
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
111
128
Gevaarlijke aanvallen
55
44
Passes
522
351
Overtredingen
9
14
Buitenspel
5
2
Corners
4
5
Wissels
3
5
LIVE LASK Linz - Wattens 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt LASK Linz Doelpunt K. Nakamura met assist van T. Goiginger LASK Linz 1-0
5' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt N. Prelec met assist van L. Rinaldi WSG Tirol 1-1
19' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor N. Celic LASK Linz
22' Wissel WSG Tirol Wissel D. Stumberger voor O. Okungbowa WSG Tirol
41' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt N. Prelec met assist van K. Schulz WSG Tirol 1-2
46' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt L. Rinaldi met assist van V. Muller WSG Tirol 1-3
46' Wissel LASK Linz Wissel S. Horvath voor N. Celic LASK Linz
58' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor L. Sulzbacher WSG Tirol
63' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt N. Prelec met assist van L. Sulzbacher WSG Tirol 1-4
65' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor E. Koulouris LASK Linz
78' Wissel WSG Tirol Wissel T. Prica voor L. Rinaldi WSG Tirol
78' Wissel WSG Tirol Wissel J. Forst voor N. Prelec WSG Tirol
78' Wissel WSG Tirol Wissel J. Naschberger voor T. Sabitzer WSG Tirol
81' Wissel LASK Linz Wissel G. Zirngast voor P. Michorl LASK Linz
86' Wissel WSG Tirol Wissel A. Ranacher voor L. Sulzbacher WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Wattens
Opstellingen LASK Linz - Wattens
De opstellingen van LASK Linz en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wattens zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels LASK Linz
# Speler Pos.
39 Nikolas Polster K
3 Ákos Kecskés V
26 Filip Twardzik V
29 Florian Flecker M
30 Sascha Horvath M
42 M
14 Husein Balic A
Formatie 5-3-2
Coach Thomas Silberberger
Wissels Wattens
# Speler Pos.
13 Benjamin Ozegovic K
26 Dominik Stumberger V
14 Alexander Ranacher M
17 Johannes Naschberger M
18 Denis Tomic A
33 Tim Prica A
19 Justin Forst A
Voorbeschouwing LASK Linz - Wattens

LASK Linz en Wattens treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen LASK Linz en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor LASK Linz. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel LASK Linz als Wattens wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst LASK Linz 2
Winst Wattens 2
Gelijkspel 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel LASK Linz op een 2e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
LASK Linz - Wattens Opstelling LASK Linz Opstelling Wattens Live LASK Linz - Wattens Live LASK Linz - Wattens kijken LASK Linz - Wattens kijken Live LASK Linz - Wattens stream LASK Linz - Wattens Fox Sports Nabeschouwing LASK Linz - Wattens Uitslag LASK Linz - Wattens Statistieken LASK Linz - Wattens Tipico Bundesliga 2022/2023 LASK Linz - Wattens wedden LASK Linz - Wattens gokken LASK Linz - Wattens Unibet