Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Lustenau (1-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Rapid Wien het zondag 7 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Lustenau. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Austria Lustenau live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Lustenau (1-1)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Rapid Wien en Austria Lustenau geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door G. Burgstaller, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. In de 58e minuut kreeg A. Bajic van Rapid Vienna voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rapid Vienna de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Surdanovic namens Austria Lustenau in de 70e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rapid Wien - Austria Lustenau 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Austria Lustenau teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt G. Burgstaller met assist van M. Grull Rapid Vienna 1-0
40' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor P. Grabher Austria Lustenau
44' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Schick Rapid Vienna
46' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor A. Bajic Rapid Vienna
58' Tweede gele kaart Rapid Vienna Tweede gele kaart voor A. Bajic Rapid Vienna
60' Wissel Austria Lustenau Wissel M. Cheukoua voor F. Gmeiner Austria Lustenau
62' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Koscelnik voor G. Burgstaller Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel N. Sattlberger voor P. Greil Rapid Vienna
64' Wissel Austria Lustenau Wissel T. Rhein voor A. Schmid Austria Lustenau
70' Doelpunt Austria Lustenau Doelpunt S. Surdanovic met assist van B. Teixeira Austria Lustenau 1-1
75' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Zimmermann voor T. Schick Rapid Vienna
82' Wissel Austria Lustenau Wissel T. Berger voor L. Fridrikas Austria Lustenau
82' Wissel Austria Lustenau Wissel C. Turkmen voor P. Grabher Austria Lustenau
83' Wissel Rapid Vienna Wissel R. Kriwak voor M. Grull Rapid Vienna
84' Gele kaart Austria Lustenau Gele kaart voor H. Guenouche Austria Lustenau
94' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Austria Lustenau
Opstellingen Rapid Wien - Austria Lustenau
De opstellingen van Rapid Wien en Austria Lustenau zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Lustenau zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.