Nabeschouwing Rheindorf Altach - Hartberg (1-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Rheindorf Altach het zondag 16 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Hartberg (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Achim Untergasser geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door A. Nuhiu, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rheindorf Altach dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Achim Untergasser, waardoor Rheindorf Altach de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Rheindorf Altach - Hartberg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Tibidi Rheindorf Altach
54' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor L. Fadinger Hartberg
63' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor N. Iyobosa Edokpolor Rheindorf Altach
64' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor N. Bischof Rheindorf Altach
64' Wissel Hartberg Wissel S. Paintsil voor R. Kriwak Hartberg
65' Wissel Hartberg Wissel A. Ejupi voor T. Kainz Hartberg
69' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Horvat Hartberg
74' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Thurnwald voor J. Jurcec Rheindorf Altach
77' Wissel Hartberg Wissel J. Knollmuller voor D. Tadic Hartberg
77' Wissel Hartberg Wissel M. Kropfl voor O. Aydin Hartberg
82' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Frieser Hartberg
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Schreiner voor F. Amankwah Rheindorf Altach
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Bukta voor A. Tibidi Rheindorf Altach
90' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor L. Jager Rheindorf Altach
92' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt A. Nuhiu met assist van C. Bukta Rheindorf Altach 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Hartberg
Opstellingen Rheindorf Altach - Hartberg
De opstellingen van Rheindorf Altach en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Hartberg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.