Nabeschouwing Ried - Salzburg (0-3) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Ried het zaterdag 10 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in josko ARENA in Ried Im Innkreis.

Via de Ried - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Salzburg (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Ried en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 0-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Sesko. Salzburg vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Adamu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 30e minuut was de ideale kans voor Ried om te scoren. C. Monschein was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 42e minuut werd L. Mikic van Ried met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ried het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 54e minuut werd J. Adamu van Salzburg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ried met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. De derde treffer van Salzburg viel in de 71e minuut en kwam van de schoen van N. Okafor.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Markus Hameter, waardoor Salzburg dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ried - Salzburg
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
0
9
Aanvallen
73
99
Gevaarlijke aanvallen
24
40
Passes
399
411
Overtredingen
8
18
Buitenspel
0
7
Corners
2
7
Wissels
5
5
LIVE Ried - Salzburg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko met assist van M. Kjaergaard Salzburg 0-1
15' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Adamu met assist van N. Capaldo Salzburg 0-2
30' Penalty gemist Ried Penalty gemist C. Monschein Ried
42' Rode kaart Ried Rode kaart voor L. Mikic Ried
44' Wissel Ried Wissel J. Turi voor M. Ziegl Ried
47' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Adamu Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel N. Seiwald voor D. Kameri Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel Y. Diarra voor N. Capaldo Salzburg
54' Rode kaart Salzburg Rode kaart voor J. Adamu Salzburg
58' Wissel Ried Wissel L. Kronberger voor M. Lackner Ried
58' Wissel Ried Wissel J. Weberbauer voor J. Wiessmeier Ried
63' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor B. Sesko Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel Fernando voor M. Kjaergaard Salzburg
71' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van A. Dedic Salzburg 0-3
73' Wissel Salzburg Wissel I. Van der Brempt voor A. Dedic Salzburg
78' Wissel Ried Wissel O. Kragl voor K. Michael Ried
78' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor C. Monschein Ried
82' Gele kaart Ried Gele kaart voor L. Kronberger Ried
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Salzburg
Opstellingen Ried - Salzburg
De opstellingen van Ried en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ried gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Christian Heinle
Wissels Ried
# Speler Pos.
33 Jonas Wendlinger K
19 Julian Turi V
23 Josef Weberbauer V
69 Oliver Kragl M
11 Denizcan Cosgun M
25 Luca Kronberger A
9 Seifedin Chabbi A
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Voorbeschouwing Ried - Salzburg

Ried en Salzburg treffen elkaar in de 8e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ried en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 51 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 33 keer wist de ploeg van Ried te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Ried. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ried 7
Winst Salzburg 33
Gelijkspel 11
Totaal 51

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ried op een 10e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ried - Salzburg Opstelling Ried Opstelling Salzburg Live Ried - Salzburg Live Ried - Salzburg kijken Ried - Salzburg kijken Live Ried - Salzburg stream Ried - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Ried - Salzburg Uitslag Ried - Salzburg Statistieken Ried - Salzburg Tipico Bundesliga 2022/2023 Ried - Salzburg wedden Ried - Salzburg gokken Ried - Salzburg Unibet