Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien (3-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Vrijdag 22 juli 2022 - 20:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Salzburg het vrijdag 22 juli 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door B. Sesko, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fernando op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee N. Okafor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rene Eisner, waardoor Salzburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Salzburg - Austria Wien 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko met assist van Fernando Salzburg 1-0
46' Wissel Austria Wien Wissel B. Koumetio voor J. Handl Austria Wien
49' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Braunoder Austria Wien
56' Doelpunt Salzburg Doelpunt Fernando met assist van N. Okafor Salzburg 2-0
58' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Keles Austria Wien
61' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van B. Sesko Salzburg 3-0
69' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Okafor Salzburg
69' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor B. Sesko Salzburg
69' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor Fernando Salzburg
70' Wissel Salzburg Wissel J. Adamu voor N. Okafor Salzburg
70' Wissel Austria Wien Wissel H. Tabakovic voor C. Keles Austria Wien
74' Wissel Austria Wien Wissel D. Fitz voor M. Fischer Austria Wien
74' Wissel Austria Wien Wissel R. Vucic voor A. Gruber Austria Wien
82' Wissel Salzburg Wissel M. Diambou voor L. Sucic Salzburg
85' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor M. Wober Salzburg
86' Wissel Austria Wien Wissel F. Wustinger voor J. Holland Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Austria Wien
Opstellingen Salzburg - Austria Wien
De opstellingen van Salzburg en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.