Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (4-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 19:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Sturm Graz het zaterdag 13 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Hojlund, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. In de 67e minuut kreeg D. Reiter van Rheindorf Altach voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rheindorf Altach de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sturm Graz via een goal van E. Emegha in de 72e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 78e minuut volgde een derde treffer van Sturm Graz, waarmee M. Wels zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Sturm Graz geen gas terug, waardoor in de 89e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Emegha.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Rheindorf Altach 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt R. Hojlund met assist van A. Prass Sturm Graz 1-0
54' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Haudum Rheindorf Altach
56' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Tibidi voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
56' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Jurcec voor E. Schreiner Rheindorf Altach
60' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
65' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Affengruber Sturm Graz
66' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor D. Reiter Rheindorf Altach
67' Tweede gele kaart Rheindorf Altach Tweede gele kaart voor D. Reiter Rheindorf Altach
68' Wissel Sturm Graz Wissel E. Emegha voor M. Sarkaria Sturm Graz
69' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
72' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt E. Emegha met assist van A. Prass Sturm Graz 2-0
73' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Zwischenbrugger Rheindorf Altach
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel F. Amankwah voor L. Gugganig Rheindorf Altach
77' Wissel Sturm Graz Wissel M. Wels voor S. Hierlander Sturm Graz
78' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Wels met assist van R. Hojlund Sturm Graz 3-0
82' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Bukta voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
83' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Aigner voor S. Haudum Rheindorf Altach
86' Wissel Sturm Graz Wissel C. Lang voor R. Hojlund Sturm Graz
86' Wissel Sturm Graz Wissel D. Oroz voor T. Horvat Sturm Graz
89' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt E. Emegha Sturm Graz 4-0
92' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rheindorf Altach
Opstellingen Sturm Graz - Rheindorf Altach
De opstellingen van Sturm Graz en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.