Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC (3-2) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Sturm Graz het zondag 16 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Wolfsberger AC (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door T. Baribo, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Kiteishvili, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette A. Borkovic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sturm Graz de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Sturm Graz vergroot nadat A. Ajeti de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wolfsberger AC dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Rocher de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christopher Jäger bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Wolfsberger AC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Veratschnig voor S. Piesinger Wolfsberger AC
11' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Novak Wolfsberger AC
25' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Baribo Wolfsberger AC 0-1
46' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor S. Hierlander Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel O. Kiteishvili voor M. Sarkaria Sturm Graz
48' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili met assist van G. Wuthrich Sturm Graz 1-1
51' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Borkovic met assist van W. Boving Sturm Graz 2-1
54' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Ajeti met assist van D. Schnegg Sturm Graz 3-1
57' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor T. Ballo Wolfsberger AC
58' Wissel Wolfsberger AC Wissel T. Rocher voor M. Malone Wolfsberger AC
58' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Omic voor T. Ballo Wolfsberger AC
61' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor N. Veratschnig Wolfsberger AC
67' Wissel Sturm Graz Wissel E. Emegha voor A. Ajeti Sturm Graz
74' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor W. Boving Sturm Graz
79' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Vergos voor M. Novak Wolfsberger AC
79' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Taferner voor K. Kerschbaumer Wolfsberger AC
83' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
90' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Rocher Wolfsberger AC 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Wolfsberger AC
Opstellingen Sturm Graz - Wolfsberger AC
De opstellingen van Sturm Graz en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.