Nabeschouwing Wattens - Hartberg (2-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Wattens het zondag 31 juli 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Hartberg (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door O. Aydin, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. WSG Tirol kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ogrinec, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam WSG Tirol vervolgens op 2-1. Het was T. Prica die vanaf 11 meter wist te scoren in de 55e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stefan Ebner, waardoor Wattens dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wattens - Hartberg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Hartberg Doelpunt O. Aydin Hartberg 0-1
47' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt S. Ogrinec WSG Tirol 1-1
46' Wissel Hartberg Wissel M. Horvat voor J. Heil Hartberg
55' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor P. Farkas Hartberg
55' Penalty WSG Tirol Penalty T. Prica WSG Tirol 2-1
62' Wissel Hartberg Wissel M. Gollner voor M. Steinwender Hartberg
62' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor A. Ejupi Hartberg
62' Wissel Hartberg Wissel T. Kofler voor C. Klem Hartberg
67' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor S. Ogrinec WSG Tirol
71' Wissel Hartberg Wissel M. Kropfl voor P. Farkas Hartberg
72' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor R. Behounek WSG Tirol
76' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Bacher WSG Tirol
78' Wissel WSG Tirol Wissel J. Ertlthaler voor T. Prica WSG Tirol
84' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor J. Ertlthaler WSG Tirol
87' Wissel WSG Tirol Wissel A. Ranacher voor Z. Rogelj WSG Tirol
87' Wissel WSG Tirol Wissel D. Tomic voor S. Ogrinec WSG Tirol
87' Wissel WSG Tirol Wissel J. Naschberger voor V. Muller WSG Tirol
89' Wissel WSG Tirol Wissel J. Forst voor N. Prelec WSG Tirol
93' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Horvat Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Hartberg
Opstellingen Wattens - Hartberg
De opstellingen van Wattens en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.