Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (1-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 19:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 23 juli 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (1-1)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 21e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Baribo van Wolfsberger AC via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 26 minuten was het K. Kerschbaumer die Wolfsberger AC op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Sturm Graz in de 44e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van M. Sarkaria.

In de 72e minuut moest Sturm Graz verder met een man minder, nadat D. Affengruber een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wolfsberger AC - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Affengruber Sturm Graz
21' Penalty gemist Wolfsberger AC Penalty gemist T. Baribo Wolfsberger AC
26' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt K. Kerschbaumer met assist van T. Rocher Wolfsberger AC 1-0
30' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor T. Rocher Wolfsberger AC
41' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor K. Kerschbaumer Wolfsberger AC
44' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria met assist van R. Hojlund Sturm Graz 1-1
63' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor T. Rocher Wolfsberger AC
70' Wissel Sturm Graz Wissel V. Demaku voor S. Hierlander Sturm Graz
70' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor T. Horvat Sturm Graz
72' Tweede gele kaart Sturm Graz Tweede gele kaart voor D. Affengruber Sturm Graz
78' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Vergos voor M. Taferner Wolfsberger AC
82' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
90' Wissel Wolfsberger AC Wissel T. Ballo voor K. Kerschbaumer Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Sturm Graz
Opstellingen Wolfsberger AC - Sturm Graz
De opstellingen van Wolfsberger AC en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.