Nabeschouwing Honka - Tobol (0-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 20 juli 2023 - 18:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Honka het donderdag 20 juli 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tobol. De wedstrijd wordt gespeeld in Tapiolan Urheilupuisto in Esbo.

Via de Honka - Tobol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honka - Tobol (0-0)

De UEFA Conference League 2023/2024 wedstrijd tussen Honka en Tobol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Honka - Tobol
LIVE Honka - Tobol 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honka - Tobol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Honka - Tobol
Opstellingen Honka - Tobol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Honka - Tobol

Honka en Tobol spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lazar Lukić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Honka en Tobol in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tobol. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Tobol favoriet. 1 keer wist de ploeg van Honka te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Honka. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Honka 0
Winst Tobol 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Honka - Tobol Opstelling Honka Opstelling Tobol Live Honka - Tobol Live Honka - Tobol kijken Honka - Tobol kijken Live Honka - Tobol stream Honka - Tobol Fox Sports Nabeschouwing Honka - Tobol Uitslag Honka - Tobol Statistieken Honka - Tobol UEFA Conference League 2023/2024 Honka - Tobol wedden Honka - Tobol gokken Honka - Tobol Unibet