Nabeschouwing Sarajevo - Torpedo Kutaisi (1-1) (2-4 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 20 juli 2023 - 21:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Sarajevo het donderdag 20 juli 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Torpedo Kutaisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpijski Stadion Asim Ferhatovic Hase in Sarajevo.

Via de Sarajevo - Torpedo Kutaisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Torpedo Kutaisi (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Sarajevo en Torpedo Kutaisi is onder leiding van scheidsrechter Ion Orlic geëindigd in een overwinning voor Torpedo Kutaisi. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Torpedo Kutaisi het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Sarajevo - Torpedo Kutaisi
Goals
1
1
LIVE Sarajevo - Torpedo Kutaisi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Torpedo Kutaisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sarajevo - Torpedo Kutaisi
Opstellingen Sarajevo - Torpedo Kutaisi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sarajevo - Torpedo Kutaisi

Sarajevo en Torpedo Kutaisi spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ion Orlic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sarajevo en Torpedo Kutaisi in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sarajevo 0
Winst Torpedo Kutaisi 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sarajevo - Torpedo Kutaisi Opstelling Sarajevo Opstelling Torpedo Kutaisi Live Sarajevo - Torpedo Kutaisi Live Sarajevo - Torpedo Kutaisi kijken Sarajevo - Torpedo Kutaisi kijken Live Sarajevo - Torpedo Kutaisi stream Sarajevo - Torpedo Kutaisi Fox Sports Nabeschouwing Sarajevo - Torpedo Kutaisi Uitslag Sarajevo - Torpedo Kutaisi Statistieken Sarajevo - Torpedo Kutaisi UEFA Conference League 2023/2024 Sarajevo - Torpedo Kutaisi wedden Sarajevo - Torpedo Kutaisi gokken Sarajevo - Torpedo Kutaisi Unibet