Nabeschouwing Tirana - Besiktas (0-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 20:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Tirana het donderdag 3 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Qendra stërvitore Skënder Halili in Tirana.

Via de Tirana - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tirana - Besiktas (0-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Tirana en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Tirana - Besiktas
LIVE Tirana - Besiktas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tirana - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Tirana - Besiktas
Opstellingen Tirana - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tirana - Besiktas

Tirana en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tirana en Besiktas in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tirana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tirana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tirana 0
Winst Besiktas 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tirana - Besiktas Opstelling Tirana Opstelling Besiktas Live Tirana - Besiktas Live Tirana - Besiktas kijken Tirana - Besiktas kijken Live Tirana - Besiktas stream Tirana - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Tirana - Besiktas Uitslag Tirana - Besiktas Statistieken Tirana - Besiktas UEFA Conference League 2023/2024 Tirana - Besiktas wedden Tirana - Besiktas gokken Tirana - Besiktas Unibet