Nabeschouwing Andorra - Georgië (1-1) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Andorra het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Georgië. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de Andorra - Georgië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - Georgië (1-1)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Andorra en Georgië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Chakvetadze, waarmee Georgia met 0-1 de leiding nam. Andorra kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Cristian Martínez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Andorra - Georgië 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - Georgië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Georgia Doelpunt G. Chakvetadze met assist van O. Kakabadze Georgia 0-1
62' Gele kaart Georgia Gele kaart voor O. Kakabadze Georgia
63' Doelpunt Andorra Doelpunt Cristian Martínez Andorra 1-1
69' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Cristian Martínez Andorra
71' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Ricard Fernandez Andorra
78' Wissel Georgia Wissel N. Katcharava voor B. Arabuli Georgia
78' Wissel Georgia Wissel V. Tchanturishvili voor O. Kiteishvili Georgia
79' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Rebés Andorra
81' Wissel Andorra Wissel Victor Rodríguez voor Ricard Fernandez Andorra
87' Wissel Georgia Wissel L. Zarandia voor V. Gvilia Georgia
88' Wissel Andorra Wissel Jordi Rubio voor Joan Cervós Andorra
91' Wissel Andorra Wissel Txema García voor Cristian Martínez Andorra
95' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Jordi Rubio Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Andorra - Georgië
Opstellingen Andorra - Georgië
De opstellingen van Andorra en Georgië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andorra gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Georgië zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Andorra - Georgië

Andorra en Georgië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radu Petrescu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Andorra en Georgië in de UEFA Nations League vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Georgië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Georgië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Andorra te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Andorra. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Andorra 0
Winst Georgië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Andorra op een 4e positie staat, terwijl we Georgië terugvinden op de 1e plaats.