Nabeschouwing Andorra - Letland (0-0) || UEFA Nations League

Maandag 19 november 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League neemt Andorra het maandag 19 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de Andorra - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - Letland (0-0)

In de UEFA Nations League heeft de wedstrijd tussen Andorra en Letland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. Šabala in de 38e minuut, waardoor Latvia met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Andorra en Letland gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Letland kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Andorra - Letland
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
6
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
95
112
Gevaarlijke aanvallen
39
62
Overtredingen
19
17
Buitenspel
1
1
Corners
5
5
Wissels
3
2
LIVE Andorra - Letland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Joan Cervós Andorra
9' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Cigaņiks Latvia
38' Rode kaart Latvia Rode kaart voor V. Šabala Latvia
40' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Jordi Aláez Andorra
51' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Txema García Andorra
61' Wissel Latvia Wissel I. Tarasovs voor A. Karašausks Latvia
73' Wissel Andorra Wissel Cristian Martínez voor V. Rodrigues Andorra
75' Wissel Latvia Wissel R. Uldriķis voor D. Ikaunieks Latvia
79' Wissel Andorra Wissel Ricard Fernandez voor Txema García Andorra
88' Wissel Andorra Wissel Javi Sánchez voor Sergi Moreno Andorra
89' Gele kaart Latvia Gele kaart voor R. Uldriķis Latvia
Opstellingen Andorra - Letland
De opstellingen van Andorra en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andorra gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Letland zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Andorra - Letland

Andorra en Letland spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Andorra en Letland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Andorra 0
Winst Letland 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Andorra op een 4e positie staat, terwijl we Letland terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Andorra - Letland Opstelling Andorra Opstelling Letland Live Andorra - Letland Live Andorra - Letland kijken Andorra - Letland kijken Live Andorra - Letland stream Andorra - Letland Fox Sports Nabeschouwing Andorra - Letland Uitslag Andorra - Letland Statistieken Andorra - Letland UEFA Nations League 2018 Andorra - Letland wedden Andorra - Letland gokken Andorra - Letland Unibet