Nabeschouwing Kazachstan - Andorra (4-0) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 16 oktober 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Kazachstan het dinsdag 16 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Andorra (4-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Kazachstan en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Sergiy Boyko geëindigd in een 4-0 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Y. Seidakhmet, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Kazakhstan vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Turysbek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Josep Gómes zorgde ervoor dat Kazakhstan in de 61e minuut op 3-0 kwam te staan.

In de 64e minuut moest Andorra verder met een man minder, nadat Jordi Aláez een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Kazakhstan geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Murtazayev.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Kazachstan.

LIVE Kazachstan - Andorra 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt Y. Seidakhmet met assist van B. Islamkhan Kazakhstan 1-0
39' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt B. Turysbek met assist van Y. Seidakhmet Kazakhstan 2-0
61' Eigen doelpunt Kazakhstan Eigen doelpunt Josep Gómes Kazakhstan 3-0
63' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Jordi Aláez Andorra
64' Tweede gele kaart Andorra Tweede gele kaart voor Jordi Aláez Andorra
70' Wissel Kazakhstan Wissel R. Murtazayev voor B. Zainutdinov Kazakhstan
73' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Rebés Andorra
74' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt R. Murtazayev met assist van G. Suyumbayev Kazakhstan 4-0
77' Wissel Kazakhstan Wissel M. Fedin voor Y. Seidakhmet Kazakhstan
79' Wissel Andorra Wissel Sergi Moreno voor Marc Vales Andorra
82' Wissel Kazakhstan Wissel Y. Vorogovskiy voor G. Suyumbayev Kazakhstan
84' Wissel Andorra Wissel Txema García voor Jordi Rubio Andorra
89' Wissel Andorra Wissel M. Ferre voor Marc Pujol Andorra
91' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor B. Turysbek Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Andorra
Opstellingen Kazachstan - Andorra
De opstellingen van Kazachstan en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Andorra zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kazachstan - Andorra

Kazachstan en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergiy Boyko en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kazachstan en Andorra in de UEFA Nations League vond plaats op 10 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Kazachstan 0
Winst Andorra 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 2e positie staat, terwijl we Andorra terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.