Nabeschouwing Letland - Andorra (0-0) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 6 september 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Letland het donderdag 6 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Daugava in Liepāja.

Via de Letland - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Andorra (0-0)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Letland en Andorra geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Letland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Keith Kennedy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Letland - Andorra 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Cristian Martínez Andorra
26' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Vales Andorra
54' Gele kaart Latvia Gele kaart voor V. Jagodinskis Latvia
54' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Jordi Rubio Andorra
61' Wissel Latvia Wissel R. Uldriķis voor D. Ikaunieks Latvia
71' Wissel Andorra Wissel Jordi Aláez voor Cristian Martínez Andorra
73' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Ildefons Lima Andorra
76' Wissel Latvia Wissel A. Karašausks voor A. Solovjovs Latvia
77' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Jordi Aláez Andorra
95' Gele kaart Latvia Gele kaart voor V. Gutkovskis Latvia
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Andorra
Opstellingen Letland - Andorra
De opstellingen van Letland en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Letland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Andorra zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Letland - Andorra

Letland en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Kennedy en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Letland en Andorra elkaar treffen in de UEFA Nations League.