Nabeschouwing Montenegro - Romania (0-1) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Montenegro het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Romania (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Montenegro en Romania is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Romania. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door G. Țucudean, waarmee Romania met 0-1 de leiding nam. Montenegro kreeg via M. Janković in de 72e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Felix Zwayer de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Romania.

LIVE Montenegro - Romania 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor N. Kosović Montenegro
28' Gele kaart Romania Gele kaart voor C. Keșerü Romania
29' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor V. Jovović Montenegro
34' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Janković Montenegro
44' Doelpunt Romania Doelpunt G. Țucudean met assist van A. Maxim Romania 0-1
53' Gele kaart Romania Gele kaart voor C. Manea Romania
61' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Ivanić Montenegro
64' Wissel Montenegro Wissel A. Boljević voor F. Bećiraj Montenegro
67' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Simić Montenegro
70' Gele kaart Romania Gele kaart voor A. Chipciu Romania
72' Penalty gemist Montenegro Penalty gemist M. Janković Montenegro
74' Wissel Romania Wissel G. Puşcaş voor G. Țucudean Romania
81' Wissel Montenegro Wissel L. Đorđević voor M. Janković Montenegro
82' Wissel Romania Wissel C. Deac voor A. Chipciu Romania
87' Wissel Montenegro Wissel E. Klimenta voor A. Marušić Montenegro
88' Wissel Romania Wissel T. Băluţă voor C. Keșerü Romania
89' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Vešović Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Romania
Opstellingen Montenegro - Romania
De opstellingen van Montenegro en Romania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Romania zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Montenegro - Romania

Montenegro en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montenegro en Romania in de UEFA Nations League vond plaats op 7 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Montenegro 0
Winst Romania 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montenegro op een 3e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.