Nabeschouwing Servië - Montenegro (2-1) || UEFA Nations League 2018

Zaterdag 17 november 2018 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Servië het zaterdag 17 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Servië - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servië - Montenegro (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Servië en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-1 overwinning voor Servië. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Ljajić, waarmee Serbia met 1-0 de leiding nam. Serbia vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 38e minuut was de ideale kans voor Serbia om te scoren. A. Mitrović was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 70e minuut was het Montenegro dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van S. Mugoša, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, waardoor Servië een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Servië - Montenegro 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servië - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor S. Mugoša Montenegro
30' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Ljajić met assist van D. Tadić Serbia 1-0
32' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Mitrović met assist van A. Kolarov Serbia 2-0
36' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Simić Montenegro
38' Penalty gemist Serbia Penalty gemist A. Mitrović Serbia
46' Wissel Montenegro Wissel A. Boljević voor A. Šćekić Montenegro
47' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Boris Kopitović I Montenegro
61' Gele kaart Serbia Gele kaart voor M. Gaćinović Serbia
70' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Mugoša met assist van N. Kosović Montenegro 2-1
71' Wissel Serbia Wissel S. Lukić voor M. Gaćinović Serbia
76' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Janković Montenegro
82' Wissel Montenegro Wissel L. Đorđević voor M. Janković Montenegro
83' Wissel Serbia Wissel L. Jović voor A. Mitrović Serbia
88' Gele kaart Serbia Gele kaart voor N. Matić Serbia
92' Wissel Serbia Wissel N. Radonjić voor A. Ljajić Serbia
Video hoogtepunten en samenvatting Servië - Montenegro
Opstellingen Servië - Montenegro
De opstellingen van Servië en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Servië - Montenegro

Servië en Montenegro spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Servië en Montenegro in de UEFA Nations League vond plaats op 11 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Servië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Servië favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Montenegro slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Servië 1
Winst Montenegro 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Servië op een 1e positie staat, terwijl we Montenegro terugvinden op de 2e plaats.