Nabeschouwing Montenegro - Luxemburg (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 13 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Montenegro het dinsdag 13 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luxemburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Luxemburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Luxemburg (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Montenegro en Luxemburg is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 1-2 overwinning voor Luxemburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door I. Ivanovic, waarmee Montenegro met 1-0 de leiding nam. Luxembourg kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Muratovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette D. Sinani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Luxembourg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 95e minuut werd M. Jankovic van Montenegro met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Montenegro het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 96e minuut werd O. Thill van Luxembourg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Montenegro met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 96 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat M. Simic zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Luxemburg een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Montenegro - Luxemburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Luxemburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor L. Barreiro Luxembourg
27' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor N. Vukcevic Montenegro
34' Doelpunt Montenegro Doelpunt I. Ivanovic met assist van S. Jovetic Montenegro 1-0
39' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Simic Montenegro
42' Doelpunt Luxembourg Doelpunt E. Muratovic met assist van Mica Pinto Luxembourg 1-1
58' Wissel Luxembourg Wissel M. Deville voor V. Thill Luxembourg
62' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor I. Ivanovic Montenegro
66' Wissel Montenegro Wissel F. Beqiraj voor D. Islamovic Montenegro
75' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Raspopovic Montenegro
78' Wissel Montenegro Wissel A. Scekic voor N. Kosovic Montenegro
79' Wissel Montenegro Wissel Marko Vukcevic voor M. Raspopovic Montenegro
86' Doelpunt Luxembourg Doelpunt D. Sinani met assist van L. Jans Luxembourg 1-2
86' Wissel Montenegro Wissel M. Jankovic voor I. Ivanovic Montenegro
89' Wissel Luxembourg Wissel M. Da Graca voor E. Muratovic Luxembourg
93' Wissel Luxembourg Wissel O. Thill voor D. Sinani Luxembourg
95' Rode kaart Montenegro Rode kaart voor M. Jankovic Montenegro
96' Rode kaart Luxembourg Rode kaart voor O. Thill Luxembourg
96' Tweede gele kaart Montenegro Tweede gele kaart voor M. Simic Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Luxemburg
Opstellingen Montenegro - Luxemburg
De opstellingen van Montenegro en Luxemburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luxemburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Montenegro - Luxemburg

Montenegro en Luxemburg spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montenegro en Luxemburg in de UEFA Nations League vond plaats op 8 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montenegro. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Montenegro favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Luxemburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Montenegro 1
Winst Luxemburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montenegro op een 1e positie staat, terwijl we Luxemburg terugvinden op de 2e plaats.