Nabeschouwing Liechtenstein - Andorra (0-2) || UEFA Nations League 2022/2023

Donderdag 22 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Liechtenstein het donderdag 22 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Andorra (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Liechtenstein en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Juxhin Xhaja geëindigd in een 0-2 overwinning voor Andorra. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Andorra kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Rosas. Andorra vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cervos op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Andorra.

LIVE Liechtenstein - Andorra 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Andorra Doelpunt A. Rosas met assist van A. Martinez Andorra 0-1
23' Gele kaart Andorra Gele kaart voor A. Martinez Andorra
25' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor S. Luchinger Liechtenstein
35' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor N. Frommelt Liechtenstein
40' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor L. Meier Liechtenstein
43' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor A. Malin Liechtenstein
46' Wissel Liechtenstein Wissel F. Wolfinger voor N. Frommelt Liechtenstein
46' Wissel Liechtenstein Wissel R. Kardesoglu voor L. Meier Liechtenstein
46' Wissel Liechtenstein Wissel A. Netzer voor L. Graber Liechtenstein
65' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. Vales Andorra
66' Wissel Andorra Wissel F. Pomares voor M. Pujol Andorra
77' Wissel Andorra Wissel V. Bernat voor R. Fernandez Andorra
77' Wissel Andorra Wissel M. Rebes voor X. Vieira Andorra
78' Wissel Liechtenstein Wissel M. Wolfinger voor S. Luchinger Liechtenstein
81' Doelpunt Andorra Doelpunt J. Cervos Andorra 0-2
84' Wissel Andorra Wissel M. Vieira voor M. Vales Andorra
84' Wissel Andorra Wissel J. Rubio voor A. Rosas Andorra
90' Gele kaart Andorra Gele kaart voor J. Cervos Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Andorra
Opstellingen Liechtenstein - Andorra
De opstellingen van Liechtenstein en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Andorra zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.